Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Fürjes Ádám E.V.
Cím:
1042 Budapest, Petőfi utca 33, 9 ajtó
Telefon:
Áruház neve:
iqonhair.hu
Adószám:
41851700-1-41
Nyilvántartási szám:
58096886
Kapcsolattartó neve:
Fürjes Ádám
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36707346565
Kapcsolattartó e-mail címe:
Szállítás
GLS házhozszállítás
mygls_api
Kiválóan felépített hálózatával gyors és zökkenőmentes csomagszállítást tesz lehetővé, így a csomagok már a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek.

A hatalmas GLS HUB mellett 89 depó és több mint 2200 futár gondoskodik arról, hogy a csomagok a megfelelő szortírozást követően minél előbb eljuthassanak a címzettekhez. A házhozszállítás mellett 1700 átadópontból (GLS CsomagPontok és GLS Automaták) álló hálózatával a GLS ebben a szegmensben is országos lefedettséget kínál.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
1 999 Ft
Foxpost csomagautomaták
foxpost_hu_api2_automata
A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával. Az automaták listáját és további információt itt találsz.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
1 299 Ft
Fizetés
Bankkártyás fizetés
A fizetés online bankkártyás fizetési felületen Simple Pay-en keresztül is biztosított minden szállítási mód esetén.
Utánvét
Utánvétes fizetési mód esetén 300 forint kezelési költséget számítunk fel.
Kapcsolatfelvétel
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!