Fodrászatunk

Bemutatjuk az iQonhair fodrászatot:

Hol találod az iQonhair - Kevin Murphy fodrászatot?

Az iQonhair - Kevin Murphy fodrászatot Budapesten a Petőfi utcában találod, a 33-as házszám alatt, a 4. kerületben. A nagy fehér iQonhair feliratot a kirakatban már messziről láthatod. Ha nem kedveled a belvárosi stresszt, hozzánk menekülhetsz, mert itt még az ingyenes parkolás is a te szolgálatodra áll! Közel vagyunk akkor is ha tömegközlekedsz, pár percnyi sétára Újpest központtól, ahová többek között a 14-es villamos és az M3-as metró könnyedén elhoz! 

 

 

Hogy érhető el az iQonhair - Kevin Murphy fodrászat?

Hívj minket vagy írj – ahogy kényelmes neked. Mindig gyors válaszra számíthatsz, ígérem. 

Telefonszám: +36707346565

Vagy keress minket social média felületeken, ahol további tartalmak, képek várnak a munkáinkról.

     

 

Online is be lehet jelentkezni az iQonhair - Kevin Murphy fodrászatba?

Természetesen online is könnyedén foglalhatsz időpontot szalonunkba. Online rendszerünk segítségével már két hónappal előre megtervezheted látogatásodat. Ne aggódj, küldünk emlékeztető emailt is az időpontod előtt! Választhatsz fodrászt, megadhatod a kívánt időpontot és kiválaszthatod a szolgáltatást. Minden bejelentkezéshez pontos időtartamot és várható költséget is megjelenítünk.

Online időpontfoglalás

 

Személyesen is vásárolhatok Kevin Murphy termékeket a fodrászatba?

Fodrászatunkban is megvásárolhatod a Kevin Murphy márka termékeit. Vendégeink előszeretettel vásárolnak nálunk Kevin Murphy termékeket, így folyamatosan tartunk készletet. Szerencsések vagyunk, hisz naponta sok vendég megfordul nálunk így előfordul, hogy a sokak által kedvelt termékek hamar elfogynak a szalonba. Javasoljuk, hogy ha személyesen szeretnél terméket vásárolni akkor hívj előtte. Szívesen eltesszük, megvár a termék, de feleslegesen ne utazz, se neked se a bolygónak nem tesz jót.

Ajándékkártya vásárlására van lehetőség?

Online is lehet ajándékkártyát venni. Ezt az ajándékkártyát az iQonhair - Kevin Murphy fodrászatban lehet felhasználni. Szolgáltatások igénybevételére. A fodrász szalonunkban elérhető bármely szolgátatásra igénybe lehet venni. Legyen az melírozás, hajvágás, szárítás, színkorrekció vagy bármi más. Az se gond ha több részletben használod fel. Online vásárolt ajándékkártya esetén a rendszerünk pontosan jelzi, hogy mekkora a fentmaradó összeg. Az ajándékkártyák jelenleg 5,10,15,20,25 és 30.000 forintos változatban érhetők el.

 

Ajándékkártya vásárlás

 

Tekintsd meg néhány munkánkat: